සියලු ප්‍රශ්නාවලි

Leopardens hemmelige liv

Leoparden er den mest udbredte af de store katte – og en mester i at forsvinde i landskabet.

  • සතුන් සහ සොබාදහම
  • වැඩිහිටියෝ
  • මධ්‍යම
  • අධ්‍යාපනික
  • ප්‍රශ්න 10
  • මිනිත්තු 5ක් පමණ
  • සෑම ප්‍රශ්නයකටම පසු ප්‍රතිපෝෂණ
ලොකු තිරයක සෙල්ලම් කරන්නහැමෝම තමන්ගේ ෆෝන් එකෙන් උත්තර දෙනවා
ප්‍රශ්න බලන්න

නිවැරදි පිළිතුරු මෙහි පෙන්වන්නේ නැහැ, එවිට ඔබ සෙල්ලම් කරන විට ඒවා පුදුමයක් වේවි!

  1. ප්‍රශ්නය 1

    Hvad kaldes leopardens mørke, ringformede pletter?

    • Rosetter
    • Striber
    • Spiraler
    • Medaljer
  2. ප්‍රශ්නය 2

    Hvorfor slæber leoparder ofte deres bytte op i træer?

    • For at tørre kødet
    • For at beskytte det mod løver og hyæner
    • For at lokke flere byttedyr til
    • For at markere territorium
  3. ප්‍රශ්නය 3

    Hvad er en 'sort panter' oftest?

    • En egen art
    • En krydsning af løve og leopard
    • En leopard eller jaguar med meget mørk pels
    • En ung tiger
  4. ප්‍රශ්නය 4

    Hvilken verdensdel har IKKE vilde leoparder?

    • Afrika
    • Asien
    • Sydamerika
    • Både Afrika og Asien har dem
  5. ප්‍රශ්නය 5

    Hvornår er leoparder typisk mest aktive?

    • Midt på dagen
    • Om natten og i skumringen
    • Kun om morgenen
    • Kun om vinteren
  6. ප්‍රශ්නය 6

    Hvordan lever voksne leoparder normalt?

    • I store flokke
    • I par hele livet
    • Alene
    • I familiegrupper med flere hanner
  7. ප්‍රශ්නය 7

    Hvilken leopard-underart er blandt de mest truede i verden?

    • Amurleoparden
    • Den afrikanske leopard
    • Den indiske leopard
    • Sneleoparden
  8. ප්‍රශ්නය 8

    Hvilken lyd er typisk for leoparden?

    • Et højt hyl som en ulv
    • En raspende lyd, der minder om savning
    • Fløjt
    • Spinden er dens eneste lyd
  9. ප්‍රශ්නය 9

    Omtrent hvor mange unger føder en leopardhun typisk ad gangen?

    • 1 ung
    • 2-3 unger
    • 6-8 unger
    • 10 unger
  10. ප්‍රශ්නය 10

    Hvad er leopardens videnskabelige navn?

    • Panthera leo
    • Panthera tigris
    • Panthera pardus
    • Acinonyx jubatus
Please turn on JavaScript