Toate quizurile

Leopardens hemmelige liv

Leoparden er den mest udbredte af de store katte – og en mester i at forsvinde i landskabet.

  • Animale și natură
  • Adulți
  • Mediu
  • Educativ
  • 10 întrebări
  • circa 5 min
  • Feedback după fiecare întrebare
Joacă pe un ecran maretoată lumea răspunde de pe telefon
Vezi întrebările

Fără răspunsurile corecte, ca să rămână o surpriză când joci.

  1. Întrebarea 1

    Hvad kaldes leopardens mørke, ringformede pletter?

    • Rosetter
    • Striber
    • Spiraler
    • Medaljer
  2. Întrebarea 2

    Hvorfor slæber leoparder ofte deres bytte op i træer?

    • For at tørre kødet
    • For at beskytte det mod løver og hyæner
    • For at lokke flere byttedyr til
    • For at markere territorium
  3. Întrebarea 3

    Hvad er en 'sort panter' oftest?

    • En egen art
    • En krydsning af løve og leopard
    • En leopard eller jaguar med meget mørk pels
    • En ung tiger
  4. Întrebarea 4

    Hvilken verdensdel har IKKE vilde leoparder?

    • Afrika
    • Asien
    • Sydamerika
    • Både Afrika og Asien har dem
  5. Întrebarea 5

    Hvornår er leoparder typisk mest aktive?

    • Midt på dagen
    • Om natten og i skumringen
    • Kun om morgenen
    • Kun om vinteren
  6. Întrebarea 6

    Hvordan lever voksne leoparder normalt?

    • I store flokke
    • I par hele livet
    • Alene
    • I familiegrupper med flere hanner
  7. Întrebarea 7

    Hvilken leopard-underart er blandt de mest truede i verden?

    • Amurleoparden
    • Den afrikanske leopard
    • Den indiske leopard
    • Sneleoparden
  8. Întrebarea 8

    Hvilken lyd er typisk for leoparden?

    • Et højt hyl som en ulv
    • En raspende lyd, der minder om savning
    • Fløjt
    • Spinden er dens eneste lyd
  9. Întrebarea 9

    Omtrent hvor mange unger føder en leopardhun typisk ad gangen?

    • 1 ung
    • 2-3 unger
    • 6-8 unger
    • 10 unger
  10. Întrebarea 10

    Hvad er leopardens videnskabelige navn?

    • Panthera leo
    • Panthera tigris
    • Panthera pardus
    • Acinonyx jubatus
Please turn on JavaScript